Groen Wit’62 1 bedankt haar supporters!

Home/Algemeen/Groen Wit’62 1 bedankt haar supporters!
De 1e competitiehelft zit erop en het vlaggenschip van onze vereniging staat op een keurige 5e plaats in de 4e klasse F. Met nog een inhaalwedstrijd voor de boeg, kan het in verliespunten zelfs gelijk komen met nummer 3 WWNA.
Laatstgenoemde ploeg was de tegenstander in het laatste speelweekend van 2018. En het werd een schitterende overwinning voor onze manschappen. Men legde de tegenstander uit Wenum Wiesel vooral in de 1e helft haar wil op, hetgeen resulteerde in een comfortabele 0-3 ruststand. In de 2e helft werd de voorsprong zelfs nog uitgebreid naar 0-4. Een klinkende zege en de nul gehouden tegen de meest scorende ploeg in de klasse, een resultaat om trots op te zijn.
Wat opviel was de publieke belangstelling vanuit Groen Wit perspectief. Ondanks het druilerige weer togen toch enkele tientallen supporters naar de Wieselsedwarsweg om de prestaties van het 1e elftal te aanschouwen. En ze hadden reden tot juichen. Om een voorbeeld van het juichen te zien en te horen, verwijs ik u naar de app van De Stentor waar een kort filmpje te zien is van ons eerste doelpunt en hoe dit langs de lijn hoorbaar werd gevierd.
Het 1e elftal zelf heeft ook reden tot juichen. We zien namelijk niet alleen dat het enthousiasme langs de lijn toeneemt over de verrichtingen van de hoofdmacht, ook het aantal supporters dat de moeite neemt te komen kijken stijgt gestaag.
Langs deze weg wil het 1e elftal u enorm bedanken voor uw steun in het afgelopen half jaar! De selectie vindt het fijn dat u zich vermaakt bij haar wedstrijden. De meest gehoorde kreet is wel dat er een elftal staat dat strijd voor elke meter en dat ervaren wij als een groot compliment. Voor ons maakt uw steun het nóg leuker om te voetballen en zo ontstaat er een mooie wisselwerking tussen spelers en supporters.
Vanaf zondag 6 januari start de voorbereiding voor de tweede seizoenshelft met een Nieuwjaarswedstrijd tegen het 1e elftal uit het seizoen 2009-2010. Deze wedstrijd begint om 13.15 uur en eindigt precies op tijd voor de aansluitende Nieuwjaarsreceptie van onze club. Op zondag 20 januari maakt de competitie haar herstart en komt Apeldoornse Boys naar sportpark De Maten.
Wij hopen u ook in 2019 weer langs de lijn te mogen begroeten. We hopen ook dat de belangstelling nog verder gaat toenemen, zodat het 1e elftal nóg meer gaat leven binnen de club. Wij zullen ervoor blijven strijden om u te vermaken en goede resultaten te blijven behalen. Nogmaals dank voor uw support en de selectie van Groen Wit’62 wenst u een gezond, gelukkig en succesvol 2019 toe!