Laatste wedstrijd voor de winterstop op 23 december: WWNA 1 – Groen Wit’62 1

Home/Algemeen/Laatste wedstrijd voor de winterstop op 23 december: WWNA 1 – Groen Wit’62 1
Doordat de weergoden hadden bedacht dat er maar eens wat sneeuw moest gaan vallen, konden de op natuurgras geplande wedstrijden afgelopen zondag geen doorgang vinden. Dat was jammer voor de selectie van Groen Wit’62, die had uitgekeken naar de wedstrijd tegen sv Orderbos en gebrand was om daar te winnen.
Dat vuur moet dan maar bewaard worden voor de volgende wedstrijd, de laatste voor de winterstop. Komende zondag 23 december, mag Groen Wit’62 nog één keer aantreden en dat gaan zij doen tegen opponent WWNA. Deze wedstrijd stond eind oktober ook al gepland, maar toen tijdens de warming-up in Wenum Wiesel bleek dat er geen scheidsrechter aanwezig was, konden beide ploegen onverrichter zake weer huiswaarts.
De competitie heeft zich sindsdien verder ontwikkeld maar wat sinds eind oktober nog altijd hetzelfde is gebleven, is dat gesteld kan worden dat Groen Wit’62 een aardig seizoen draait tot nu toe en dat WWNA gerust de revelatie van 4F kan worden genoemd. Met een gemiddelde van ruim 3 gescoorde doelpunten per wedstrijd is WWNA de meest productieve ploeg in deze klasse. En met slechts 3 verliespunten meer dan koploper Beekbergen is een status als toekomstig lijstaanvoerder nadrukkelijk in zicht.
Groen Wit’62 zal dus goed voor de dag moeten komen om de scoringsdrift van de tegenstander te beteugelen. En zelf voor de winst moeten gaan. Want bij winst kunnen de Matenaren in verliespunten langszij komen bij WWNA. Het belooft een spannende wedstrijd te worden. Zoals het hoort in de ‘Bundesliga van Apeldoorn’, waar de meeste teams aan elkaar gewaagd zijn en de middenmoot doorgaans van plek 3 tot en met plek 12 loopt.
U bent er toch bij om ons eerste elftal te steunen aan de Wieselsedwarsweg? De wedstrijd begint om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Jansen.